Velkommen til ejerforeningen

Frøbels Alle 1-7 / Ewaldsensvej 8-12

Delelejlighed - vær opmærksom på, at udlejning af enkeltværelser kan være i strid med vedtægterne!


I disse tider er det snarere reglen end undtagelsen, at sælgere af ejerlejligheder udbyder deres lejligheder som "den perfekte delelejlighed", når en 2- eller 3 værelses ejerlejlighed skal sælges, og mon ikke dette har sat lidt ekstra skub i de såkaldte "forældre køb"!

Det er nok de færreste, der tænker nærmere over, hvad der menes med ordet "delelejlighed", og er uheldet ude, kan "mødet" med delelejligheden blive en bitter oplevelse for de øvrige beboere.

En delelejlighed er, som det antydes, en lejlighed, der deles af - (typisk) 2-3 unge lejere, som ikke nødvendigvis behøver at være i parforhold og som skal stå på egne ben for første gang. Typisk vil det måske være sådan, at man deles om lejligheden således, at man har hver sit værelse og deles om brugsretten til resten af lejligheden - entre, køkken, toilet/bad og altaner.

Som udlejer af enkeltværelser i vores ejerforening, skal man, hvis man som ejer ikke selv bebor lejligheden og udlejer enkeltværelser til flere lejere, der deler køkken og bad m.m., være opmærksom på, at dette kan betragtes som klublejlighed, og det er ikke tilladt jf. vedtægterne § 5. Det er nemlig ikke tilladt at udleje sin ejerlejlighed, så den får karakter af klublejlighed og endvidere må udlejning af enkelte værelser ikke ske i et sådant omfang, at der bor flere personer i en lejligheden, end der er værelser i denne.


Vedtægt for ejeforeningen vedrørende ejerlejlighedsejendommen matr. nr. 40 z Frederiksberg, beliggende Ewaldsensvej 8-12 og Frøbels Allé 1-7 (visning kan tage lidt tid, idet filen fylder 16 Mb.)

PDF-filen vises med det gratis program Adobe Acrobat Reader. Hvis du ikke har programmet på din computer, kan du downloade det ved at klikke på dette link: