Velkommen til ejerforeningen

Frøbels Alle 1-7 / Ewaldsensvej 8-12

Indkaldelse til generalforsamlinger.


15.08.20: Forslag til generalforsamlingen torsdag den 27. august 2020:
Forslag A
Deklaraion

Forslag B
WAOO præsentation
Produktoversigt WAOO

Forslag C
Anbefaling fra Frederiksberg Kommune
Bekeys adgangspolitik.pdf

Forslag D

forslag fra 2 beboere


29.07.20: Så skulle indkaldelsen til den ordinære generalforsamling den 27. august 2020 være alle medlemmerne i hænde. Forslag vil blive udsendt til medlemmerne senest en uge før generalforsamlingen.
10.06.20: Forsamlingsforbuddet blev den 8. juni forlænget til 50 personer og hen over sommeren bliver det formentlig forlænget den 8. juli til 100 personer og den 8. august til 200 personer.

Vi bør derfor nok kunne satse på, at den ordinære generalforsamling bliver afholdt den 27. august 2020 kl. 1900 i lokalerne hos Cobblestone i Valby. Datoen ligger dog først helt fast, når indkaldelsen er udsendt igen.

Bestyrelsen finder det ikke rimeligt, at medlemmerne skal vente helt til august med at stifte bekendtskab med årsregnskabet og budget for 2020, så vi har besluttet, at offentliggøre materialet her på hjemmesiden sammen med bestyrelsens årsberetning, der tillige vil blive suppleret med en mundtlig beretning den 27. august.

Læs årsregnskabet for 2019 - klik her!

Se budgettet for 2020 - klik her!

Læs bestyrelsens beretning 2019 - klik her!
12. maj 2020: Forbuddet mod forsamlinger på over 10 personer blev den 8. maj forlænget yderligere frem til den 8. juni, hvorefter forsamlingsforbuddet vil blive udvidet til 30-50 personer på betingelse af, at stigningen i smittede og indlagte ud fra en helhedsbetragtning ikke er større end ventet og at SSI's ekspertgruppes matematiske modeller bekræfter, at det er sundhedsmæssigt forsvarligt at påbegynde fase 3.

På den baggrund vil det ikke være realistisk at satse på at afholde generalforsamlingen inden sommerferien.

Vi satser derfor på at afholde den ordinære generalforsamling torsdag den 27. august 2020 kl. 1900 hos Cobblestone - men med alle mulige former for coronaforbehold. Datoen træder først i kraft, når ny indkaldelse udsendes med posten.
6. april 2020: Statsminister Mette Frederiksen har her til aften meddelt, at forsamlingsforbuddet er udvidet til den 10. maj 2020. Dette betyder, at den ordinære generalforsamling den 29. april er aflyst og udsat til et endnu ikke fastsat tidspunkt. Når der er en ny dato på plads, vil der således blive udsendt en ny indkaldelse m/dagsorden inden for de i vedtægternes fastsatte frister.
1. april 2020: Alle skulle nu gerne have modtaget indkaldelsen med posten.
Vær venligst opmærksom på, at vi som følge af 'forsamlingsforbuddet mod arrangementer, begivenheder m.v. med flere end 10 personer', som myndighederne indførte den 17. marts 2020 og som senere er forlænget til og med den 13. april 2020, kan blive tvunget til at udsætte generalforsamlingen. Dette vil i så fald blive meddelt hver enkelt ejer med senest en uges varsel.
23. marts 2020: Indkaldelse m/dagsorden for den ordinære generalforsamling onsdag den 29. april 2020 kl. 1900 er på vej ud med posten. Generalforsamlingen afholdes i Cobblestones lokaler, Gl. Køge Landevej 57, 3. sal, 2500 Valby.

Årsregnskab, budget, bestyrelsens årsberetning og forslag vil blive udsendt senere i henhold til vedtægterne.


Med hensyn til historikken omkring tagprojektet kan det især for nye ejere anbefales at læse indledningerne i de sidste 3 bestyrelsesberetninger, samt de sidste 6 referater fra generalforsamlingerne.

- Link til diverse dokumenter m.m. omkring tagprojektet klik her!

- Link til igangværende projekter - tagprojektet klik her!Se tidligere indkaldelser klik her!


Ejerforeningens statsautoriseret revisor er: Christensen Kjærulff, Store Kongensgade 68, 1264 København K.
Hjemmeside: Christensen Kjærulff.

Diverse link:

Link til Plan1 Cobblestone Architects - læs om 'Et uudnyttet potentiale' og Plan1 Cobblestone Architects tema om tagboliger.

Link til Bolius - læs artikel om Hovedentreprise og andre entrepriseformer.

Link til Bolius - læs artikel om Planlægning og styring af byggesager.

Link til Bolius - læs artikel om Om byggerådgiver.

Link til Bolius - find viden og gode råd om nyt tag.

Link til SBI-anvisninger - læs om: Etablering af tagboliger.

link til boligsiden.dk - læs artikel om Tørreloftet er oplagt til nye lejligheder.

Altanmanual - Link til Frederiksberg Kommunes hjemmeside.

Din nye altan - Link til Frederiksberg Kommunes hjemmeside.

Digitale bykort - link til Frederiksberg Kommunes hjemmeside.

link til PrivatBoligen - læs Danmarks potal til boligforeninger.


Hvis der på generalforsamlingen er udsigt til store udgifter, kan du med denne fordelingstals-konverteringstabel aflæse den enkelte ejers andel i forhold til fordelingstallet.
PDF-filer vises med det gratis program Adobe Acrobat Reader. Hvis du ikke har programmet på din computer, kan du downloade det ved at klikke på dette link: Link til Adobes hjemmeside

Se tidligere indkaldelser klik her!