Velkommen til ejerforeningen

Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12

Nederst på siden (sidst opdateret 24-03-12) - SIDSTE NYT - nederst på siden

Storskrald


Storskrald er: Sofaer, kontorstole, cykler, madrasser, byggeaffald fra "gør det selv" arbejde (må ikke indeholde brokker af mursten, tagsten, beton og lignende, tagplader samt jord, sten og grus), gulvtæpper ...
Bemærk, at det ikke er alle former for storskrald - så som hårde hvidevarer - der betragters som "almindelig" storskrald. Hold derfor øje med opslagstavlerne.

Storskrald er ikke: Farligt affald som akkumulatorer (batterier) og kemikalier, maling og almindelig dagrenovation som aviser, papkasser og potteplanter, samt elektriske apparater som fx TV, stereoanlæg, computere o.l.
OBS! Farligt affald skal man selv aflevere på genbrugspladsen. Tryk her for at læse "Velkomstpakken", der oplyser yderligere om aflevering af batterier/farligt affald.

PDF-filen vises med det gratis program Adobe Acrobat Reader. Hvis du ikke har programmet på din computer, kan du downloade det ved at klikke på dette link:
Adobe Acrobat Reader

Hvis du skal af med andet affald, der hverken kan gå i dagrenovation eller til storskrald, kan du aflevere det på:
Kulbanevej Genbrugsstation,
Kulbanevej 4,
Valby
Åben: mandag-fredag kl. 13-18 og lørdag-søndag kl. 10-17

OBS! Finsensvej Genbrugsplads blev lukket den 30. december 2005 på grund af byudviklingen og byggeriet på Flintholm-området.
Hvis du vil vide mere om tilgængelige genbrugspladser i vores område, kan du følge dette link til Frederiksberg Kommunes hjemmeside.

Spørgsmål til R98 Kundecenter på tlf. 7010 1898.

OBS! Fra årsskiftet er det ikke længere R98, man skal klage til, hvis man er utilfreds over afhentningen af skrald, men Frederiksberg kommune jf. Frederiksberg Bladet den 17. oktober 2006 - klik her for at gå til Frederiksberg Bladets hjemmeside!


Sortering af metal og plast.
Vi skal nu - som alle andre borgere i Danmark - til at sortere metal og plast fra det øvrige husholdningsaffald. Det er derfor, at der er kommet 2 nye beholdere i gården. Den ene er til metalaffald og har et sort låg, mens den anden er til plastemballage og har et hvidt låg. Det fremgår af vejledning på beholderne, hvilken typer metal og plast, der skal sorteres fra til genanvendelse (Frederiksberg kommune har tidligere husstandsomdelt en sorterings vejledning). Yderlige oplysninger om sortering kan fås på hjemmesiden Frederiksberg Kommunes hjemmeside.


Lidt om hunde: På given foranledning skal det opfriskes, at det ikke er tilladt at lufte hund i gården. En hund skal være under ledsagelse på steder, der er åben for almindelig færdsel (det gælder også i gården). Det er ikke nok, at hunden er under tilsyn fra besidderens bolig (hundelovens § 3). Husdyr må holdes i mindre omfang således, at dette ikke er til gene for ejendommen eller beboerne. Med mindre omfang menes der formentlig hunde mindre end schæferhunde, dobermannpinschere, rottweilere, buldogge, boksere, newfoundlændere, sct. bernhardshunde, grand danois'er, leonbergere, skotske hyrdehunde, broholmere, mynder, dalmatinere, hønsehunde (tysk korthår, pointer, setter, griffon), krydsninger af disse racer samt enhver større hund, der efter sin race eller sin karakter kan sidestilles med de nævnte hunde.

Bliver man selv (eller ens hund) bidt af en ukendt eller uforsikret hund, kan man alligevel få erstatning for skade på både person og hund - læs her!

Info fra bestyrelsen:
Her på siden bringes også nyt og meddelelser i almindelighed. Tjek dog altid siden Sidste nyt
04.05.08 Ny lovkrav om HFI/HPFI-relæ - se siden "Orienteringsbreve". Følge dette link, hvis du vil vide mere om HFI/HPFI-relæ: Sikkerhedsstyrelsen.
04.06.08: Anvendelse af grill på altan m.m.
Grillsæsonen er godt i gang, og det er fristende at tænde op på altanen, men man skal huske, at der er nogle særlige forholdsregler, som Beredskabsstyrelsen mener skal være opfyldt, før grillen startes op på altanen. Læs nærmere på Beredskabsstyrelsens hjemmeside - klik her!
Tænk også på dine naboer!
Når du tænder grillen på altanen, udvikles der hurtigt både røg og lugt, der smyger sig langs husmuren og ind til de naboer, der i sommervarmen har vinduerne åbne. Er uheldet ude kan du meget hurtigt fylde dine naboers lejligheder med røg og stank. Brug i stedet kuglegrillen i gården! Den er til fri afbenyttelse!
05.06.08: Fælles arbejdsdag den 8. juni 2008 kl. 10:30 - ca. kl. 15:00 - ER AFLYST GRUNDET MANGLENDE TILMELDING! Kun 7 beboere (Tordenskjolds soldater) havde tilmeldt sig! Det blev på generalforsamlingen den 17. april 2008 besluttet at afholde en fælles arbejdsdag, idet bl.a. ydersiden af havehegnet skal males og tørresnoren skal strammes op. Der er nu ophængt tilmeldingslister på opslagstavlerne i opgangene. Ejerforeningen står for forfriskninger og frokost til alle interesserede beboere. For at planlægge dagen, vil bestyrelsen gerne have et overblik over, hvor mange der kommer. Du bedes derfor skrive dig/Jer på listen eller sende en e-mail til bestyrelsen@froebelewaldsen.dk senest den 5. juni (Grundlovsdag) kl. 1600.
23.06.08: I forbindelse med, at maling af vores hovedtrapper blev nedstemt på generalforsamlingen, så har vi nu anskaffet den mørkegrå maling, som dørkarme (og vindueskarme) på hovedtrappen er malet med, og den kan rekvireres af beboere til at pletmale deres dørkarm med, hvis nogen skulle have lyst til at gøre det selv. Det kan friske ganske meget op, da nogle karme er blevet ridsede og grimme. Hvis nogen skulle have lyst til at låne denne malebøtte, så er I velkomne til at skrive til: beboerne@froebelewaldsen.dk, så kan vi aftale nærmere. (rettet 080809)
25.06.09:
Der skal en vis form for ligegyldighed til dette "overlæs"!
Eller er det bare dovenskab?

Det skal for en ordens skyld nævnes, at PIZZA-BAKKER IKKE SKAL I PAP-CONTAINERNE, MEN I AFFALDS-CONTAINERNE! Følge dette link til Frederiksberg Kommunes hjemmeside og læse om korrekt sortering af pap.
Flasker skal afleveres i de dertil indrettede flaskecontainere på Finsensvej eller på Ewaldsensvej ved Dalgas Boulevard!

Er dette dovenskab eller bare ligegyldighed?


28.06.09: Hjælp bestyrelsen med at holde ejendommen og fælles arealer,
så vi kan være bekendt at vise det frem. Læs her hvordan!

02.03.10: Så er den gal igen!
Disse effekter har nu ligget i flere dage på den lille græsplæne/fortov ved hoveddøren til Frøbels Alle 7!

Gad vide, om ejeren flytter det?

08.04.10: Viceværten meddeler, at der vil være en storskralds-container i gården fra tirsdag den 13.- torsdag den 15. april 2010, som er til fri afbenyttelse for beboerne. Der gælder de samme regner for containeren som for affaldsrummet - ingen elektronik, byggeaffald, malingrester mv.

Bemærk venligst! Der kan afleveres elektronik-affald i gården på et nærmere anvist sted i uge 16.

Dette er indholdet af en af vores papcontainere torsdag den 8. april 2010!
Nej, det er desværre ikke en trykfejl, men en efterhånden udbredt tendens = ligegyldighed!
Der ses bl.a. aviser, plastic, almindeligt affald og sågar en toiletbørste fandtes dér!

04.06.10:
Ord er vist unødvendig her!
Der er stadig beboere, der ikke kan finde ud af flaske-ordningen!

Øverst på siden